Cégünkről

Tisztelt Látogató!

Üdvözlünk honlapunkon és webáruházunkban!

A YAP Autoparts Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Társaságunk azzal a célkitűzéssel jött létre, hogy vásárlóink számára gyorsan elérhető, ellenőrzött minőségű és eredetű, kedvező árú és pontosan beazonosított bontott eredeti autóalkatrészeket kínáljunk széles választékban. Mindezt egy saját fejlesztésű online értékesítési felületen, amely biztosítja a könnyű keresést és a magas találati arányt.

Nemzetközi hálózatunknak köszönhetően az elérhető alkatrészek száma nem csak Magyarországon teszi a bonto24.hu webáruházat piacvezetővé, kínálatával regionálisan is az első helyen áll.

Az alkatrészek beazonosítása az Audatex® rendszerében történik, csakúgy, mint a legtöbb autójavítónál és biztosítótársaságnál. A kínált alkatrészek minden esetben nálunk vagy partnereinknél raktárkészleten vannak, rendelés esetén azonnal csomagolásra és 1 napon belül feladásra kerülnek.

Webáruházunkban történő vásárlás esetén mindenről gondoskodunk: minőségi garancia, ingyenes kiszállítás, igazolt eredet és mindig segítőkész ügyfélszolgálat.

Amennyiben a keresett alkatrészt cikkszám vagy kategóriák szerinti keresés alapján sem találnád meg, arra bíztatunk, hogy érdeklődj emailben a keresett alkatrészekről és győződj meg szakértelmünkről és minőségi szolgáltatásunkról személyesen is!

Egyedi igényekre, egyedi bontott alkatrészek.

Üdvözlettel,

A bonto24.hu csapata