Hogyan vásárolj

Amennyiben ismered a keresett alkatrész eredeti cikkszámát, úgy könnyű dolgod van. Gépeld be a cikkszámot (minimum 6 karakter) a gyorskeresőbe és a „keresés” gomb megnyomása után megkapod a találati listát.

Ha nem tudod pontosan az alkatrész cikkszámát, de tudod, hogy milyen autóhoz tartozik, akkor a gyártmány és modell megadása után az alkatrész fő- és alkategóriák kiválasztásával tudod a kínálatot megjeleníteni.

Az így kapott találati listákat kívánság szerint tudod rendezni és tovább szűrni (ár, évjárat, vagy futásteljesítmény szerint). A termékek cikkszáma melletti nagyítóra kattintva az összes azonos cikkszámú termék megjeleníthető.

Könnyen előfordulhat, hogy egy konkrét cikkszámra indított keresésre több alkatrész is felkínálásra kerül, melyek különböző gyártmányú vagy típusú autókból származnak. Ebben az esetben is a szűrővel tudod tovább szűkíteni a találatokat.

A termékek teljes adatlapján részletesebb információkat és további képeket találsz a konkrét alkatrészről.

A termék vagy termékek kosárba helyezése után a megrendelés a szállítási és számlázási adatok megadásával, a fizetési mód kiválasztásával véglegesíthető.

Ha eddig még nem léptél volna be email-címeddel és jelszavaddal, akkor most  megteheted. Amennyiben még nem vásároltál nálunk, akkor most regisztrálhatsz is, de ez nem feltétlenül szükséges a megrendelésed rögzítéséhez. Viszont csak ezzel lesz lehetőséged az egyedi kedvezményed érvényesítéséhez és kuponjaid felhasználásához is.