Információk a termékekről

A webáruházban megvásárolható alkatrészek használt eredeti gyári alkatrészek. Minden alkatrész teljesen egyedi felhasználási múlttal rendelkezik. Az alkatrészek állapotát sok éves tapasztalattal egyes jellemzők ismeretében, mint pl. a futásteljesítmény, az évjárat vagy a külső megjelenés tudjuk megbecsülni.

Kopó alkatrészek:

Az összetett alkatrészekben található kopó elemek, mint pl. tömítések, ékszíjak, fogasszíjak és hasonlók állapotfelmérése sokszor nem lehetséges. Vedd figyelembe, hogy a kopó alkatrészek általában nem képezik az adásvétel tárgyát, azok ellenértékét a vételár nem tartalmazza és szavatosság, jótállás sem vonatkozik rájuk. Ez vonatkozik az összetett egységekre is, mint pl. a motorok. Ilyen elemek esetében javasoljuk a beépítés előtt a kopó alkatrészek cseréjét.

Üzemi folyadékok:

A folyadékokat is tartalmazó alkatrészek tárolásánál ügyelünk, hogy a működőképesség fennmaradjon. Szállításhoz az üzemi folyadékokat eltávolítjuk. Vedd figyelembe, hogy az üzemi folyadékokat tartalmazó alkatrészeket folyadék nélkül fogjuk kiszállítani. Minden esetben javasoljuk üzembehelyezés előtt az üzemi folyadékok cseréjét.

Vezérlőegységek:

A korszerű autóknál nagyon sok mechanikai alkatrészhez szükséges az adott alkatrészhez speciálisan illesztett vezérlőegység. A használt alkatrészekhez nem minden esetben tudunk megfelelő vezérlőegységet kínálni. Vedd figyelembe, hogy a motorok, váltók, xenon fényszórók és más alkatrészek működéséhez szükséges vezérlőegységek nem képezik az adásvétel tárgyát, azok ellenértékét a vételár nem tartalmazza és szavatosság, jótállás sem vonatkozik rájuk. Az ettől való eltérést jelezzük az alkatrész leírásában. Kétség, bizonytalanság esetén ügyfélszolgálatunk tud felvilágosítást adni.

Rögzítőelemek:

A kínált alkatrészeket rögzítőelemek nélkül szállítjuk.

Motorok:

A következő elemek képezik az adásvétel tárgyát: fűzött motorblokk, hengerfej, olajteknő, szelepfedél. Az ettől eltérő tartalmat a termékleírásban és az ajánlatban feltüntetjük. Kétség, bizonytalanság esetén ügyfélszolgálatunk tud felvilágosítást adni.

Váltók:

Az automata váltókat hidrodinamikus nyomatékváltó és vezérlőegység nélkül szállítjuk.

Az alkatrészek minősége:

A kínált alkatrészek használt gyári alkatrészek. Minden kínált alkatrész teljesen egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. A szín és a futásteljesítmény mellett a felhasználási mód és a szakszerű karbantartás határozza meg több tényező mellett az adott autóból származó alkatrész minőségét. Partnereinkkel együtt törekszünk az alkatrészek objektív és egységes minőségi osztályozására. Az alapot a működőképesség megállapítása adja, mely a legtöbb esetben az alkatrész kiszerelése előtt történik. Kiépítés után az alkatrészeket szemrevételezéssel és alkatrészspecifikus módszerekkel vizsgáljuk meg. Az alkatrészek megvásárlás időpontjában való működőképességére garanciát vállalunk.